Afgelopen december werd het project verrast met het bericht dat familie Nijstad stopt met haar bakkerij. Na bewogen jaren en ziekte binnen de...
404… verdwaald?
Waarschijnlijk is de pagina die u zocht niet beschikbaar.
Wij helpen u graag weer op weg.
Kijkt u eens bij de onderstaande mogelijkheden…
De Boer
Teler Karl Brouwer uit Elsloo zaait, verzorgt en oogst op ecologische wijze de tarwe die gebruikt gaat worden voor de smaakvolle broden van Weyerts Eygen.
De Molenaar
De molenaars van molen De Weyert in Makkinga malen het graan voor de bakker én voor de thuisbakkers van De Weyert als basis voor bakmixen in de molenwinkel.
De Bakker
Bakker Cor Hofman van Nijstad de Echte Bakker uit Oosterwolde maakt een authentiek desemdeeg van het versgemalen meel. Hij bakt het tot de smakelijke broden van Weyerts Eygen.
U kunt het ook proberen via de nieuwsberichten
Natte akker
Het plan voor komend seizoen was om de akker (voor een deel) in te zaaien met wintertarwe. Maar het najaar van 2023 bracht zoveel regen dat het...
Inspiratiesessie symposium landschapsbiodiversiteit
Op donderdagmiddag 16 november zijn we met een aantal van de stuurgroep naar Leeuwarden gegaan voor het symposium over landschapsbiodiversiteit....